Pamięć Smaków. Tradycje kulinarne w powiecie radzyńskim

Pamięć Smaków. Tradycje kulinarne w powiecie radzyńskim

Pamięć Smaków. Tradycje kulinarne w powiecie radzyńskim.
Praca zbiorowa pod redakcją Jolanty Bilskiej

Wydawca: Radzyńskie Stowarzyszenie Inicjatyw Edukacyjnych przy zespole Szkół Ponadgimnazjalnych im. Jana Pawła II w Radzyniu Podlaskim
Radzyń Podlaski 2016
ISBN 978-83-932690-7-5.
Skład i opracowanie graficzne – 3J-Studio Grafiki i Ilustracji, korekta – Marcin Fraczek, Dorota Krasucka.
Oprawa: miękka,
objętość: 50 stron.

Deklaracja dostępności   |   Aktualności   |   Kontakt-KULTURA   |   Publikacje   |   Sery z Radzynia Podlaskiego   |   Do pobrania   |   Nota prawna   |   Regulamin
facebook